Disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Beverdamtechniek.nl wordt met veel aandacht samengesteld. Het is echter mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden of onvolledigheden bevatten. Aan de inhoud kunnen derhalve geen rechten ontleend worden en de auteurs en site-eigenaar zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die geleden is door het gebruik van beverdamtechniek.nl. Beverdamtechniek.nl is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Auteursrechten
Alle inhoud op deze site is zelf geschreven en zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopïeren en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van beverdamtechniek.nl. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@beverdamtechniek.nl.

De inhoud van deze site kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de beheerder.

Wanneer u denkt dat foto’s, namen, teksten of merken eigendom zijn van u of uw organisatie, en hier staat geen juiste vermelding  bij, neem dan alstublieft contact op. Er zal dan voor zorg gedragen worden dat  dit wordt aangepast.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben omtrent de disclaimer, dan kunt u contact opnemen via info@beverdamtechniek.nl.